Gremi de Floristes de Girona i Comarques
versión en castellano
Gremi de Floristes
Junta directiva
El gremi
Com agremiar-se
Premsa
Contacte
Empreses Agremiades
Avantatges
Novetats
Consells
Girona - Temps de flors 08
Generalitat de Catalunya
Comerç Catalunya

Empreses Agremiades

Tenir cura de les orquídies

Rec: cal regar-les una vegada per setmana, deixant la flor tota la nit amb dos dits d’aigua a sota -per immersió - , l’endemà al matí es deixa escórrer bé i es col·loca al seu lloc. Val a dir que davant el dubte sempre es millor que li falti aigua que no pas que ni sobri, ja que si està seca sempre la podrem reanimar, però si ens la trobem podrida rares vegades la podrem salvar.

Adob: N´hi haurà prou amb una culleradeta d´adob específic per orquídies cada més, sempre diluït amb aigua.

Il·luminació: Evitar la llum directa del sol.

Temperatura: L’orquídia es troba com a peix a l´aigua entre 24-29 ºC. A la nit pot arribar a baixar fins a 15ºC. Sobretot, cal evitar les corrents d’aire, ja que això fa que les poncelles s’adormin i no acabin d’obrir-se.

Trasplantar: Es una planta que sol créixer recta i no  s’eixampla massa, per tant no és necessari trasplantar-la cada any (sempre i quan s’aboni bé). Cal trasplantar-la ràpidament  si es veuen les arrels florides(fongs) o el test perd la capacitat de drenar.


Gremi Professional de Floristes de Girona - Pl. Calvet i Rubalcava, s/n - Mercat del Lleó - 17001 Girona - NIF G-17443490 - gremifloristesgirona@hotmail.es
Continguts Vilà-Clara i De Jong Comunicació
Disseny Web Comunicatek